Här börjar din framtid!

 

 OM HÄLSOAKADEMIN EUROPA AB    FÖRETAG UTBILDNING     PRIVAT UTBILDNING     INSPIRATIONSKVÄLL      PRODUKTER      PRESS        KONTAKT   

Möt några av våra nöjda coacher!

  Nina Hamrin - Coach & Stress- och Friskvårdsterapeut
"Utbildningen till Certifierad Coach har för mig varit
en mycket bra investering både privat och yrkesmässigt.
Inriktningen på hälsa och helhetstänk ligger verkligen rätt i tiden. Kursen är engagerande hela vägen och de utbildade coacherna håller en hög nivå. "
 

Cecilia Björnholm - Informatör & Coach
"
Utbildningen till Certifierad Coach var en viktig pusselbit för mig, både i min karriär och i min personliga utveckling. Jag vill varmt rekommendera alla som vill utvecklas att gå utbildningen. Den är professionellt upplagd in i minsta detalj, föreläsarna är oerhört skickliga och jag har fått ett nytt nätverk med coachkollegor."

Fredrik Ask - Civilekonom & VD
"
Som företagsledare har det coachande ledarskapet inneburit ett hälsosammare team som tillsammans ökat effektiviteten och lönsamheten. För mig som ledare innebär det att jag sparar tid på att inte behöva styra hela tiden, istället kommer det inifrån de anställda själva."

Hanna Dahlbäck - Säljande produktansvarig
"
Jag hade höga förväntningar innan jag började på utbildningen, vilka har infriats. Det är många praktiska träningar både under och mellan föreläsningsblocken, och man får en massa bra verktyg för att sedan kunna gå ut och möta verkligheten."

Kjell Carlsson - Rehabiliteringschef
"Utbildningen uppfyller mina förväntningar mer än väl. Det är hög kvalitet rakt igenom och föreläsarna ger mycket inspiration som skapar en stor lust att vilja ta del av deras kunskaper och själv utvecklas till en riktigt duktig coach."

Ilona Hellberg - Diplomerad rehabsamordnare
"
Redan efter en kort tid på utbildningen förändrades mitt sätt att prata och förhålla mig till människor på ett positivt sätt. Jag är oerhört imponerad av utbildningens upplägg och de fantastiska föreläsarna."

 

 

 

 

 

 

   

     Beställ broschyr