OM HÄLSOAKADEMIN EUROPA AB    FÖRETAG UTBILDNING     PRIVAT UTBILDNING     INSPIRATIONSKVÄLL      PRODUKTER      PRESS        KONTAKT   

Föreläsare

Här kan du läsa mer om några av våra intressanta föreläsare!

 

Desirée le Grand
Vd för Hälsoakademin Europa, författare till Vision och passion för framgång. Personanalytiker med inriktning på affärsutveckling. Är medlem i ICF. Internationell erfarenhet av att driva friska framgångsrika företag. Executive Master of Service Management.


Cecilia Gromark
Coachat över 1000 chefer i svenskt näringsliv. Utbildad vid Coach University, USA Medlem av ICF och ansöker nu att bli Master Certified Coach (MCC).
Diplomerad omvärldsanalytiker.


Sara Widlert
Utbildad vid Coach University, USA och The Evolutionary Institute. Certifierad av ICF och ansöker till att bli Master Certified Coach (MCC). Master i Human Services. Har lång erfarenhet av ledar- och karriärutveckling inom näringsliv och kommun.


Heléne Nord
Utvecklingschef på Hälsoakademin Europa. Författare till "Skapa en kärleksaffär till livet" och "Livscoaching". Certifierad Transaktionsanalytiker och psykodynamisk inriktning steg ett och är medlem av ICF. Executive Master of Service Management.

 


Pia Marie Keanius
Socionom och Auktoriserad Gestaltterapeut. Gruppledar- och Handledarutbildning. Grundutbildning i Hypnos.  Psykodynamisk inriktning steg ett. Medlem av ICF.

 


Carina Hansson Berg
Redovisningskonsult och personalhandläggare med 25 års erfarenhet inom området ekonomi och eget företagande.
Har drivit 6 egna företag och har idag ett ekonomiföretag och ett hälsocenter i Stockholm. Utbildad terapeut.


Anna Feuk
Diplomerad stresskonsult och certifierad coach. Jobbar i näringslivet med stresshantering och mental träning. Har också erfarenhet av rekrytering. Coaching inom föräldraskap och livs- och hälsocoaching.


Kjell Carlsson
Rehabansvarig på Hälsoakademin Europa. Skolledare med 25 års erfarenhet. Diplomerad Rehabsamordnare och Certifierad Coach.


       


Helle Wikström
Jobbar som hälsocoach med visionen att få kunder "att bli sin egen bästa coach inom friskvård och hälsa. Äger och driver HälsoCoacherna Wikström & Landh. Är utbildad Montessorilärare, Idrottskonsulent samt kost och idrott vid Umeå universitet. Har ett brinnande intresse för människor.

 

 

 

 

   Kompetensråd

     Ledning

    
Teamet

    
Föreläsare